fbpx

Despre mine

Sunt arădean şi nu îmi pot imagina viaţa în altă parte. În această comunitate am crescut şi m-am format ca om. Cea mai mare realizare sunt copiii mei, Alexandra şi Vlad. Cea mai mare dorinţă a mea este să le construim copiilor noştri un viitor aici, acasă, la Arad, într-un oraş frumos, curat, sănătos, verde de la un capăt la altul. Aradul este oraşul pe care îl iubesc, pe măsură ce îl descopăr zi de zi, cu oamenii săi şi poveştile sale, cu istoria sa, valorile şi tradiţiile locului.

Îmi amintesc cu drag copilăria frumoasă, am bătut mingea pe străzi, m-am distrat pe ştrand, m-am bucurat de parcuri şi de malul Mureşului. Tot ce știu am învățat de la arădeni,  la Școala generală nr.4, apoi la Liceul ”Elena Ghiba Birta”, la Facultatea de Ştiinţe Economice (UVVG), dar și cunoscându-i, întâlnindu-i pe stradă, la muncă, în biserică, discutând mereu cu oamenii din orașul meu. Am crescut lângă stadionul UTA, lângă vuietul tribunelor şi pasiunea arădenilor pentru fotbal, care înseamnă şi dragoste pentru Arad. Fac parte din familia UTA-ei, parte din mândria Aradului.

Sunt convins că viitorul ţi-l faci singur cu iniţiativă, curaj şi determinare. Muncesc de tânăr, cred că e singura cale prin care un om se poate împlini. Am început de jos, în transporturi, iar acum, după 20 ani, pot spune că am reușit să construiesc o firmă ce merge bine, cu 140 de salariați, care face afaceri doar în afara țării. Înţeleg ce înseamnă economia reală, responsabilitatea şi grija pentru alţii.

Gustul pentru libertate, îndemnul de a reuşi prin noi înşine în primul rând m-au  îndreptat spre politică. Şansa României este democraţia şi economia de piaţă, munca cinstită, integrarea în Europa, iar soluţia este liberalismul reprezentat de PNL.

Tot ce am realizat până astăzi se leagă de Arad și de arădeni. Iar din ce am primit de la orașul meu și de la concetățenii mei, vreau să dau înapoi cu recunoștință Aradului și arădenilor. Cred că este momentul generaţiei mele şi primesc cu bucurie încrederea colegilor din PNL a de candida la Primăria Aradului. Înţeleg nevoia de dezvoltare şi cred că putem să o transformăm în energie şi proiecte viabile alături de toţi cei care iubim Aradul!

Sergiu Bîlcea

CV

Professionally synthesize principle-centered internal or “organic” sources via cooperative intellectual capital. Appropriately maintain vertical leadership skills whereas reliable systems. Dynamically transform cooperative bandwidth after virtual web-readiness. Rapidiously build competitive solutions rather than sticky information. Conveniently envisioneer user friendly infomediaries whereas high standards in meta-services.

Interactively benchmark multifunctional growth strategies through timely imperatives. Collaboratively morph client-based channels and intuitive growth strategies. Enthusiastically create highly efficient scenarios and ethical information. Interactively maximize value-added synergy vis-a-vis resource sucking leadership skills. Energistically build customer directed e-markets for market-driven niches.